On näyttelynne pieni tai suuri, kauttamme saatte kattavat ja laadukkaat koiranäyttelypalvelut!

Hoidamme näyttelynne ilmoittautumiset ja yhteydenpidon asiakkaisiin, taitamme teille aikataulukirjeen ja luettelon ja postitamme kaiken materiaalin näytteilleasettajille. Kehittyneiden sähköisten palveluidemme ansiosta asioiminen on helppoa myös näytteilleasettajalle.
Toimikuntanne pystyy halutessaan myös itse käyttämään osittain järjestelmäämme, kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

Kauttamme näyttelynne saa kaikki tarvitsemansa palkintotuotteet, ruusukkeet, pokaalit ja alati vaihtuvat vaihtoehtoiset palkinnot. Valikoimissamme myös palkintokortit Mustiin ja Mirriin, sekä ShowlinkShopiin. Vaadittavat materiaalit, palkintolipukkeet, kangasnauhat ja kehätarvikkeet saatte myös kauttamme, ja kaiken perusvaraston tavaran avokaupalla.

Näyttelynne saa näkyvyyttä niin sosiaalisessa mediassa, kuin täällä ShowlinkShow-sivuillamme. Laadimme näyttelyllenne kotisivut toiveidenne mukaisesti.

Mikäli tarvitsette apua sponsorin hankinnassa, antakaa meidän auttaa.

Tuomarisihteeripalvelut on myös mahdollista ulkoistaa meille. Halutessanne kutsumme näyttelyynne tuomarit toiveidenne mukaan ja laadimme tuomarilistan. Meidän kauttamme onnistuu myös tuomareiden matkajärjestelyt.

Kaikenkokoisille näyttelyille tarjoamme myös tulospalvelun. Huolehdimme tulossivuille ROP-tulokset ja kasaamme ryhmäkilpailuita varten listan ROP-koirista. Huomaathan, että kauttamme näyttelynne saa veloituksetta käyttöönsä Online-tulostallennuksen, jolloin kaikkien koirien tulokset kirjataan kehistä suoraan kehäsihteerin toimesta tulossivuille.

Missä tahansa tarvitsette apua näyttelynne kanssa, autamme mielellämme! Palveluksessamme työskentelee joukko koira-alan ammattilaisia.

Pyydä tarjous

Olisiko meistä apua? Pyydä tarjous: info@showlink.fi