7.12.2019 Helsinki NORD – Helsinki Winner 2019
8.12.2019 Helsinki KV – Voittaja 2019
7.12.2019 Helsinki Winner Puppy Show – Epävirallinen pentunäyttely
8.12.2019 Voittaja Puppy Show – Epävirallinen pentunäyttely
Kuva (c) Jukka Pätynen

Näyttelyn kotisivut löytyvät osoitteesta koiramessut.fi.

Koiramessut 2019 – ilmoittautuminen päättyy 11.11.!
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close