Koiramessujen numerolaput on postitettu tänään.
Lähetämme kaikki numerolaput myös sähköpostitse osallistujille tämän päivän aikana.

Sähköpostitse lähtevissä numerolapuissa ensin lähtevät kaikki pentunäyttelyiden numerolaput, jonka jälkeen Helsinki Winner & Voittaja-näyttelyiden.

Näyttelyiden postitus tehdään näyttely kerrallaan. Postitus kestää useita tunteja. Mikäli et ole saanut numerolappuja keskiviikkona olethan yhteydessä osoitteella info@showlink.fi

Koiramessujen koiranäyttelyiden numerolappujen postitus
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close