Royal Canin Puppy Cup 2019 finaali järjestettiin 8.12. Koiramessujen yhteydessä.
Lisätietoa kilpailusta, tulokset sekä kuvat sijoittuneista

Royal Canin Puppy Cup 2019 finaalin tulokset:

Tuomari Lehtonen Maija

1. skotlanninterrieri, Filisite Brash Keep Me Tight
   om. Valentina Popova

2. snautseri, pippuri & suola Bonzen Ganesha
   om.  Erja Heino

3. kääpiövillakoira, musta, ruskea, valkoinen Curlesque’s Look Like A Movie Star
    om.  Heidi Simula

4. dandiedinmontinterrieri  Starring Party Starter
    om.Jukka Keränen

Royal Canin Puppy Cup 2019
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close