Useilla koiranäyttelyn järjestäjillä on luotuna tapahtumasivu näyttelylleen Facebookissa. Näillä sivuilla tiedotetaan aktiivisesti näyttelyä koskevia asioita ennen tapahtumaa ja sen aikana.

Tietoomme on valitettavasti tullut, että alkuvuoden aikana näyttelyille on ilmestynyt Facebookiin huijaussivustoja, jotka eivät ole tapahtuman järjestäjän ylläpitämiä. Näillä virheellisillä sivustoilla on mainostettu mm. ryhmäkilpailuiden live stream-lähetyksiä. Kyseisten sivujen tarkoituksena saattaa olla käyttäjien luottokorttitietojen kerääminen. Suosittelemme noudattamaan erityistä varovaisuutta netissä jaettavien luottokorttitietojen osalta.

Tärkeä tiedote koiranäyttelyiden Facebook-sivustoista
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close