Kennelliiton hallitus päätti 12.3.2020 toimenpiteistä, joilla pyritään estämään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä. Kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut sekä Kennelliiton järjestämät muut tilaisuudet perutaan 31.5.2020 asti. Näyttelyitä, jotka oli tarkoitus järjestää kevään aikana on tämän päätöksen johdosta peruttu sekä siirretty toiseen ajankohtaan.

Siirretyt näyttelyt kevät 2020

Muut Showlink-näyttelyt ajalta 14.3.-31.5.2020 on peruttu.

Jokainen näyttely on erillinen tapahtuma ja näyttelyn järjestäjä tiedottaa tilanteesta näyttelynsä osalta kotisivuillaan. Tämän lisäksi koiransa jo ilmoittaneita tiedotetaan sähköpostitse näyttelyn siirrosta/peruutuksesta sekä mahdollisista ilmoittautumismaksujen palautuksista.

Showlink-näyttelyt 14.3-31.5.2020
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close