Näyttelyyn on tullut tuomarinmuutos, sillä Goran Gladic ei pääse saapumaan arvostelemaan näyttelyymme.

Hänelle merkityt rodut arvostellaan seuraavasti:

Tuula Savolainen arvostelee kehässä 4 rodut australianpaimenkoira, belgianpaimenkoirat, australiankelpie, kuvasz ja pumi alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Tiina Taulos arvostelee kehässä 4 rodut biewerterrieri, amerikankarvatonterrieri, amerikanrottaterrieri, tenterfieldinterrieri, havannankoira, amerikancockerspanieli ja espanjanvesikoira alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Rune Fagerström arvostelee rodut vanhaenglanninlammaskoira, puli ja australiankarjakoira kehässä 13 saksanpaimenkoirien jälkeen. Siirto vaikuttaa rotujen arvosteluaikaan, tarkista uudet ajat aikatauluista.

Päivitetty aikataulukirje.

Näyttelysääntöjen mukaan viime hetken tuomarinmuutoksessa on peruminen tehtävä ennen rodun arvostelun alkamista.

Viimehetken tuomarinmuutos Lahti RN Vappunäyttely 19.9.2020
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close