Hausjärven pentunäyttelyn 13.5.2021 ensimmäinen ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 31.1.2021!
Näyttely on Royal Canin Puppy Cup osakilpailu. Ilmoittautuminen & lisätietoja näyttelyn kotisivuilta.

Kennelliitto järjestää yhteistyössä Royal Caninin kanssa Royal Canin Puppy Cupin. Vuoden aikana järjestetään pentynäyttelyiden sarja, jotka jokainen toimivat puppy cup-osakilpailuina. Näiden osakilpailuiden kauneimmat koirat ovat oikeutettuja osallistumaan Koiramessujen näyttelyiden yhteydessä järjestettävään Puppy Cup – finaaliin.

Suomen suurin koiratapahtuma Kennelliiton järjestämä Koiramessut järjestetään joulukuussa Helsingin Messukeskuksessa. Viikonlopun aikana järjestetään Suomen suurimmat koiranäyttelyt ja kaksi epävirallista pentunäyttelyä. Lisätietoa Koiramessuista löydät tapahtuman kotisivuilta.

Royal Canin Puppy Cup finaali järjestetään Koiramessujen yhteydessä.
Finaali kilpaillaan sunnuntaina Koiramessuilla 1 hallin Areenalla, kun viimeisen osakilpailun kaunein koira on valittu.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close