Keskiviikkona 28.4.2021 päättyy Laikojen erikoisnäyttelyn 23.5.2021 paperi-ilmoittautuminen. Netti-ilmoittautuminen päättyy 3.5.2021. Laikojen erikoisnäyttely järjestetään Oulussa. Enemmän tietoa näyttelystä löydät Laikajärjestön kotisivuilta.

Perjantaina 30.4.2021 päättyy Tuuri Miljoonakoira kaikkien rotujen näyttelyn 12.-13.6.2021 ensimmäinen ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen näyttelyyn avataan 27.4.2021.
Huom! Näyttelyiden päiväkohtainen koiramäärä on rajoitettu 1500 koiraan. Näyttelyssä ei järjestetä ryhmäkilpailuja. Enemmän tietoa kyseisestä näyttelystä löydät Miljoonakoira 2021 kotisivuilta.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close