Kalajoen koiranäyttelyn näyttelytoimikunnan pyynnöstä tiedotamme näyttelyyn ilmoittautuneita.
Tiedote on lähetetty myös sähköpostitse.

Terveysviranomaiset ovat saaneet tiedon, että Kalajoen koiranäyttelyssä 24.-25.7. on ollut henkilö, joka on oireettomana antanut positiivisen koronavirustestin 26.7. Henkilö on siten ollut mahdollisesti tartuttava näyttelyssä vieraillessaan.

Näyttelyyn osallistuneita tai näyttelypaikalla vierailleita kehotetaan seuraamaan tavallista tarkemmin oireitaan ja hakeutumaan herkästi koronanäytteenottoon ja jäämään omaehtoiseen karanteeniin näytevastausta odottaessaan, mikäli heillä on koronavirusinfektioon sopivia oireita.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close