Espoon toimisto on 6.9.2021 alkaen avoinnna arkisin 9-17. Rekisteritodistusten tuonti ja nouto Showlinkin Espoon toimistosta on mahdollista aukioloaikojen puitteissa. Myös Espoon toimiston yhteydessä sijaitseva Showlinkin myymälä on avoinna joka päivä 9-17.
Puhelinneuvonta toimii normaalisti.

Showlinkin Leppävirran toimisto on avoinna ma-pe kello 9–17. Toiveemme kuitenkin on, että asiointi tapahtuisi verkossa ja Omakoiran palveluita hyödyntäen.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close