Let’s Go koiranäyttelyyn Vantaalla 2.-3.10. on tullu tuomarinmuutos.


Bojana Razpotnik ja Ron Scott Jr eivät valitettavasti pääse saapumaan näyttelyyn arvostelemaan.
Heille merkityt rodut on siirretty seuraavasti:

Bojana Razpotnik:
LAUANTAI: hovawartit, tiibetinmastiffit ja keskiaasiankoirat arvostelee Johanna Sarkkinen kehässä 1. Kaukasiankoirat arvostelee Marko Lepasaar kehässä 15 viimeisenä rotuna.
SUNNUTAI: FCI 10 ryhmäkilpailun sekä kaikki rodut arvostelee Jarmo Vuorinen kehässä 2 alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Ron Scott Jr:
LAUANTAI: kääpiöbullterrierit ja bullterrierit arvostelee roduille varalle ilmoitettu tuomari Paula Sunebring kehässä 10 viimeisinä rotuina.
SUNNUNTAI: Sunnuntain Junior Handler kilpailun arvostee Sanna Törnroos.

Halutessasi peruuttaa koiran ilmoittautumisen *-merkityn tuomarinmuutoksen vuoksi, toimi aikataulukirjeen perumisohjeiden mukaisesti ja lähetä perumistieto 1.10. mennessä. Osa siirroista on ennalta varalle ilmoitetulle tuomarille ja merkitty #-merkillä eivätkä nämä sääntöjen mukaan oikeuta maksunpalautukseen.

Päivitetyt aikataulut näyttelyn kotisivuilta: Let’s Go koiranäyttely

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close