18.-19.12.2021 järjestetään Suomen suurimmat koiranäyttelyt ja kaksi epävirallista pentunäyttelyä. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

18.12.2021     Helsinki NORD – Helsinki Winner 2021
19.12.2021     Helsinki KV – Voittaja 2021
18.12.2021     Helsinki Winner Puppy Show – Epävirallinen pentunäyttely
19.12.2021     Voittaja Puppy Show – Epävirallinen pentunäyttely

Lisätietoa tapahtumasta saat sivustolta http://www.koiramessut.fi/

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close