Koronapandemiatilanteen huonontumisesta johtuen Tornion Ryhmänäyttelyitä ei järjestetä alkuperäisenä ajankohtana 26.-27.2.2022.

Näyttelytoimikunta selvittää mahdollisuutta siirtää näyttely ja tiedotamme lisää asiasta heti, kun mahdollista.

Ilmoittautuminen on toistaiseksi suljettu, mutta se avataan, kun uusi näyttelyn ajankohta selviää.

Kannattaa siis seurata näyttelyn nettisivuja aktiivisesti

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close