Ylöjärven kaikkien rotujen näyttelyyn on jouduttu tekemään tuomarinmuutos, sillä Hilkka Salohalla on valitettavasti estynyt arvostelemasta näyttelyssä. Hänelle merkityt rodut arvostellaan seuraavasti:

  • rodut labradorinnoutaja, apinapinseri, kääpiösnautserit, kääpiöpinseri arvostelee Mervi Raisaari kehässä 12. Arvostelu kehässä alkaa 10.30.
  • rodut japaninpystykorva, länsigöötanmaanpystykorva arvostelee Tanya Ahlman-Stockmari kehän 15 viimeisinä rotuina

Lisätietoja löydät näyttelyn kotisivuilta.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close