Heinolan kaikkien rotujen näyttelyyn on tullut tuomarinmuutos, sillä Elena Oikkonen ei valitettavasti pääse saapumaan näyttelyyn arvostelemaan.

Heinolan näyttelyssä hänelle merkityt rodut arvostelee Marianne Holm Larnemaa alkuperäisen aikataulun mukaisesti.
Muutokset on merkitty kotisivujen aikatauluihin punaisella.

Heinola KR – kotisivut

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close