Joulun aikana molemmat toimistomme jaEspoon myymälä ovat suljettuina 23.12.-26.12.
Hyvää joulua!

Viikko 52 Espoon toimisto:
ti 27.12. – pe 30.12. puhelinpalvelut avoinnna kello 11-17,
toimisto ja myymälä avoinna kello 09-17.

Viikko 52 Leppävirran toimisto:
ti 27.12. – pe 30.12. puhelinpalvelut avoinna kello 11-17,
toimisto kello 09-16.

Puhelinpalveluiden poikkeavat aukioloajat vaikuttavat myös Kennelliiton seuraaviin puhelinlinjoihin: 
rekisteröinti, jäsenasiat, neuvonta, terveystutkimukset, valionarvot ja yleinen numero (09-887300).

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close