Seinäjoen ryhmänäyttelyyn 25.3.2023 on tullut tuomarin- ja aikataulun muutoksia.

Sileäkarvaiset colliet on siirretty Marianne Holm Larnemaalta kehästä 2 Hannele Jokisillalle kehään 6. Rotu arvostellaan kehässä ensimmäisenä ja arvostelu alkaa klo 10.30.

Kehän 2 arvosteluaikataulu on aikaistunut. Arvostelu alkaa klo 9, muutos koskee rotuja: welsh corgi cardigan, welsh corgi pembroke ja australianpaimenkoira. Huomioithan muuttuneen aikataulun ja saavut näyttelypaikalle hyvissä ajoin.

Muutokset on merkitty kotisivujen aikatauluihin. (Seinäjoki RN-kotisivut https://www.showlink.fi/shows/seinajokirn/aikataulut/)

Mikäli haluat perua koirasi osallistumisen *-merkityn tuomarinmuutoksen vuoksi, toimi aikataulukirjeen ohjeiden mukaisesti.

Aikataulukirje

https://www.showlink.fi/aikataulut2023/Seinajoki_RN_25-260323_aikataulukirje.pdf

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close