Turun ryhmänäyttelyihin 18.5. on tullut tuomarinmuutos, sillä Juta Haranen, Virosta ei valitettavasti pääse saapumaan näyttelyihimme arvostelemaan. Hänelle merkityt rodut saapuu arvostelemaan Valentinas Stiklius, Liettuastaalkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Mikäli haluat perua koirasi osallistumisen tämän viime hetken tuomarinmuutoksen vuoksi, toimi aikataulukirjeen ensimmäisen sivun peruutusohjeiden mukaisesti ja lähetä peruutus sähköpostitse viimeistään 17.5.2023 osoitteeseen vskennelpiiri@gmail.com

Lisätietoa näyttelyn kotisivuilta.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close