Kennelliiton puhelinjärjestelmä vaihtuu torstaina 15.6.

Järjestelmäuudistus vaikuttaa kaikkiin Kennelliiton ja Showlinkin palvelunumeroihin ja henkilökohtaisiin numeroihin.
Järjestelmän vaihdoksen takia puhelinpalveluissa voi esiintyä häiriöitä ja katkoksia.

Mikäli et saa meihin yhteyttä puhelimitse, olethan yhteydessä sähköpostitse.
Näyttelyihin liittyvät tiedustelut osoitteella info@showlink.fi.
Kennelliiton yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close