Näyttelyn kasvattajaluokat ovat numeroituneet virheellisesti, joten kilpailunumeroita on lähtenyt myös sellaisten kasvattajaluokkien osalta, joiden kasvattajaluokkaa ei voida esitää näyttelyssä.

Niille kasvattajille joilla kasvattajaluokka toteutuu näyttelyssä lähetetään uusi kilpailunumero perjantain 14.7. aikana.
Korjatut kasvattajaluokkien numerot alkavat numerosta 5000. Tämä korvaa aiemmin lähetetyn numeron.

Pahoittelemme virhettä.

Näyttelyn kotisivut kaladogishow.fi

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close