Showlink Mobiili

Showlink-mobiili on näyttelyn tulospalvelun ja näyttelyluettelon tarjoava sovellus.
Showlink-mobiili voi olla näyttelyssä käytössä ainoana luettelona tai paperisen luettelon rinnalla. Käyttäjille mobiilisovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista nimellä ”Showlink-mobiili”. Sovellus itsessään on maksuton. Näyttelykohtaiset luettelotiedot ilmestyvät myyntiin näyttelyä edeltävällä viikolla. Luettelon koiratietojen ostoa tarjotaan, kun käyttäjä valitsee näyttelyn sovelluksen näyttelylistassa ja siinä on näkyvillä tyhjä mobiililaitekuvake.

Kun luettelo on ostettu, muuttuu mobiililaitekuvake ja siinä näkyy ”sisältöä”. Sovelluksessa luettelon koiratiedot julkastaan näyttelypäivän aamuna klo 6:00. Ostettu mobiililuettelo on laitekohtainen eikä sitä ole mahdollista siirtää toiseen mobiililaitteeseen oston jälkeen. Ostettu mobiililuettelo jää sovellukseen selattavaksi myös näyttelyn jälkeen. Se löytyy näyttelylistauksen lopusta Menneet näyttelyt-otsikon alta.

Mikäli sähköistä näyttelyluetteloa koiratietojen osalta ei hanki tapahtuman osalta käyttöön sovelluksesta, on sovelluksessa selaitavissa tästä huolimatta maksuttomat näyttelykohtaiset tiedot. Näyttelykohtaisesti tiedoissa ovat selattavissa jo ennen näyttelyä mm. näyttelyn aikataulut Kehät tai Rodut valinnan kautta sekä sovelluksen alareunan kolmen pisteen … kuvakkeesta pääsee selaamaan näyttelyn ohjelmaa, kehäkarttaa, tilastotietoja, mahdollisia näyttelyä koskevia viestejä sekä tarkistamaan näyttelypaikan sijainnin.


Showlink-mobiili sovelluksen avaamisen jälkeen avatuu lista näyttelyistä.
Ostetusta luettelosta avautuu näyttelypäivänä näyttelyn valinnan jälkeen mobiililuettelon näkymänä ensimmäiseksi näkymäksi luettelon kansikuva. Sovelluksen valikko on alareunassa ja kuvakkeista löytyy eri valintoja.

Ensimmäinen neliökuvake aukaisee näyttelyn aikataulut kehittäin. Koirakuvakkeesta aukeavat rotulistat, josta pääsee valitsemaan rodut, joita haluaa näyttelyssä seurata. Listakuvakkeesta pääsee palaamaan suoraan niihin kehiin, mitä näyttelyssä seuraa. Kehiä voi lisätä seurattaviin useamman yläreunan + -kuvakkeesta. Pokaalikuvakkeesta aukeavat näyttelyn ryhmä- ja BIS-kilpailujen tulokset.

Sovelluksen alareunan kolmen pisteen … kuvakkeesta pääsee selaamaan näyttelyn ohjelmaa, kehäkarttaa, tilastotietoa, mahdollisia näyttelyä koskevia viestejä sekä tarkistamaan näyttelypaikan sijainnin. Samasta kuvakkeesta pääsee myös halutessaan vaihtamaan näyttelyä eli palaamaan etusivun näyttelylistaan.