Jokainen koira saa näyttelyssä arvostelun. Mikäli näyttelyssä kirjataan arvostelut paperille, koiran omistaja saa kopion arvostelusta kehästä koiran arvostelun jälkeen, mutta arvostelut voidaan tallentaa myös sähköisesti.

Mikäli käytössä ovat sähköiset arvostelut, tallennettu arvostelu lähetetään ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen. Arvostelut lähetetään koiran arvostelun päätyttyä, kun koira on osallistunut rotuarvostelussa kaikkiin kilpailuihin, joihin sillä on tuloksensa perusteella oikeus osallistua. Arvostelu lähetetään viimeistään sen jälkeen, kun rotunsa paras on valittu. Lähetyksessä saattaa esiintyä pientä viivettä näyttelypäivän aikana.

Sähköpostin lisäksi sähköiset arvostelut ovat luettavissa koiran tiedoista myös Showlinkin tulospalvelussa ja Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä.

Showlink- tulospalvelu

Showlinkin tulospalvelu löytyy osoitteesta: http://tulospalvelu.kennelliitto.fi/nayttelyt
Arvostelun saa näkyviin klikkaamalla koiran tietojen kohdalla rivin oikeassa reunassa näkyvää paperi-kuvaketta. Arvostelu aukeaa koiran nimen alle. Mikäli näyttelyssä ei ole ollut käytössä sähköisiä arvosteluita, ei ko. kuvaketta näy tulospalvelussa.

KoiraNet jalostustietojärjestelmä

Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmä KoiraNet löytyy osoitteesta: http://jalostus.kennelliitto.fi/
Yksittäisen koiran tietoja voi hakea syöttämällä rekisterinumeron tai nimen pikahaku-kenttään. Tietyn näyttelyn tuloksia rodun osalta voi hakea valitsemalla vasemman reunan hakuvalikosta ryhmän ja rodun ja sen jälkeen valikosta Uusimmat-riviltä Näyttelyt-linkistä aukeavalta näyttelylistalta halutun tapahtuman. Tietyn koiran tulokset löytyvät koiran tiedot avaamalla. Mikäli näyttelyssä on ollut käytössä sähköiset arvostelut, ilmestyy näyttelytulosten perään tieto tallennetusta sanallisesta arvostelusta. Arvostelun saa auki klikkaamalla tekstiä Avaa.