Kennelliiton hallitus päätti 12.3.2020 toimenpiteistä, joilla pyritään estämään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä. Kaikki koiranäyttelyt, kokeet ja kilpailut sekä Kennelliiton järjestämät muut tilaisuudet peruttiin 31.5.2020 asti.
Kennelliiton hallitus hyväksyi kokouksessaan 12.5.2020 täsmennyksen koiranäyttelyiden järjestämisestä. Täsmennyksen mukaisesti kesä-heinäkuun aikana ei saa järjestää koiranäyttelyitä.
Kennelliiton omat ja sen jäsenyhdistysten 1.-31.8.2020 järjestämät koiranäyttelyt voidaan perua tai tarvittaessa siirtää järjestettäviksi 1.9.2020-30.4.2021. Järjestäjillä on mahdollisuus harkita itse, miten toimia.

Siirretyt näyttelyt 14.3. – 31.7. ajalta:

Muut Showlink-näyttelyt ajalta 14.3.-31.7.2020 on peruttu.


Jokainen näyttely on erillinen tapahtuma ja näyttelyn järjestäjä tiedottaa tilanteesta näyttelynsä osalta kotisivuillaan ja mahdollisilla FB sivuillaan. Seuraathan näyttelyn kotisivuja tiedotteiden osalta.

Koiransa ilmoittaneita tiedotetaan sähköpostitse näyttelyn siirrosta/peruutuksesta sekä mahdollisista ilmoittautumismaksujen palautuksista. Mikäli et saa löydä tietoa perumisohjeista, tarkista sähköpostiviestit myös esim. tarjoukset- tai roskaposti kansiostasi.

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close