COVID-19 -koronaviruksen leviämisen estämiseksi useita kevään ja kesän näyttelyitä on siirretty pidettäväksi myöhemmin syksyllä tai talvella. Siirretyissä näyttelyissä niiden alkuperäiselle päivälle tehdyt ilmoittautumiset ovat siirtyneet suoraan uudelle näyttelypäivälle. Siirroista on lähetetty tiedotteet ilmoittautuneille uuden päivämäärän varmistuttua.

Luokkamuutokset

Näyttelypäivän siirron myötä osa alkuperäiselle päivälle ilmoitetuista koirista ei kuitenkaan ikänsä perusteella voi enää osallistua alkuperäiseen luokkaan (osa pentu-, juniori- tai nuorten luokkaan ilmoitetuista koirista, näyttelyn uudesta ajankohdasta riippuen).
Uutena näyttelypäivänä koiralla voi olla ikänsä perusteella oikeus osallistua useampaan kilpailuluokkaan (ikä yli 15 kk, jolloin vaihtoehtoja koiran iän ja tulosten perusteella voi olla JUN, NUO, AVO, KÄY, VAL) ja näiden osalta tulee toimittaa tieto mihin luokkaan koira osallistuu. Osa pentuluokan koirista on siirtynyt automaattisesti junioriluokkaan, koska näillä ei ole ikänsä puolesta mahdollisuutta osallistua kuin yhteen luokkaan. Huomioithan, että mikäli koirasi on näyttelypäivän siirron myötä oikeutettu osallistumaan veteraaniluokkaan, myös tästä on toimitettava luokkamuutospyyntö ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Alkuperäiselle näyttelypäivälle ilmoitettujen koirien omistajat voivat ilmoittaa osoitteeseen info@showlink.fi missä luokassa koira näyttelyssä kilpailee, jos koira on ilmoitettu PEN-, JUN- tai NUO-luokkaan ja on uutena näyttelypäivänä iältään yli 15 kk. Ilmoita viestissäsi mitä näyttelyä korjaus koskee, sekä ilmoitetun koiran nimi ja rekisterinumero. Toimita tieto mahdollisimman pian, kuitenkin ennen näyttelyn ilmoittautumisen päättymistä.

Siirrettyjen näyttelyiden luokkamuutoksista
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close