Näyttelyssä on tullut tuomarinmuutos. Tarja Löfman ei valitettavasti pääse saapumaan näyttelyymme arvostelemaan.

Hänen rotunsa on siirretty arvosteltavaksi seuraavasti:

  • kaikki villakoirat arvostelee Sanna Koponen aikataulun mukaisesti.
  • lhasa apsot arvostelee Kaisa Metteri-Gold kehän 10 viimeisenä rotuna

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen tuomarinmuutoksen vuoksi, toimi aikataulukirjeen ohjeiden mukaisesti ja ilmoita peruutuksesta sähköpostitse viim. 21.8.2020 osoitteeseen pbkangas@gmail.com / Päivi Kangas.

Mukaan tulee liittää kuittikopio ja vahvistus ilmoittautumisesta.

Linkki näyttelyn korjattuun aikataulukirjeeseen:
https://www.showlink.fi/aikataulut2020/YlojarviRN_220820_aikataulukirje.pdf

Viimehetken tuomarinmuutos Ylöjärvi RN 22.8.2020
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close