Näyttelyssä on tullut tuomarinmuutos. Tarja Löfman ei valitettavasti pääse saapumaan näyttelyymme arvostelemaan.

Hänen merkityt rodut arvostelee Jussi Liimatainen alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Pentunäyttelyssä ilmoittautumismaksua ei palauteta tuomarimuutoksen takia.

Viimehetken tuomarinmuutos Helsinki PN 23.8.2020
Merkitty:

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close