MUUTOS KUOPION KV NÄYTTELYN AIKATAULUSSA SUNNUNTAINA 7.8. KEHÄSSÄ 28 – arvostelu kehässä aloitetaan klo 10

29.7. tulleesta tuomarinmuutoksesta johtuen tuomarille Dina Korna siirrettiin kehään 28 lisää arvosteltavia rotuja.
Tämä vaikuttaa kehän arvosteluaikatauluun. Kaikkien kehässä 28 olevien rotujen alkamisaikaa aikaistetaan yhdellä tunnilla.
Rotujen arvostelu kehässä aloitetaan klo 10.

Muutos on päivitetty kotisivujen aikatauluihin: http://sawoshow.fi/

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close