VIIME HETKEN TUOMARINMUUTOKSIA
Kuopion Sawo Show 2022 -näyttelyihin 5.-7.8.

  1. Roberto Schill, Romaniasta ei valitettavasti pääse saapumaan näyttelyymme arvostelemaan. Hänelle merkityt rodut arvostelee Harto Stockmari alkuperäisen aikataulun mukaisesti.
  2. Maija Lehtonen ei valitettavasti pääse saapumaan Kuopion näyttelyihin arvostelemaan. Hänelle merkityt rodut lauantaina ja sunnuntaina sekä sunnuntain Junior Handler -kilpailun arvostelee Tuula Savolainen alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Muutokset on päivitetty näyttelyn kotisivujen aikatauluihin.

Muutokset on merkitty kotisivujen aikatauluihin: SawoShow.fi
Mikäli haluat perua ilmoitetun koirasi osallistumisen *-merkityn tuomarinmuutoksen vuoksi, lähetä perumistieto aikataulukirjeen ohjeiden mukaisesti viimeistään 4.8.

Aikataulukirje (pdf)

You may also like

Verkkosivustolla käytetään evästeitä sivuston markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen sekä kävijätilastojen seuraamiseen ja analysointiin. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. - We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Lue lisää evästeistä

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close